Surfclinic

Surfclinic kids

Kinderen en surfen, het is een gouden combinatie. Hun behendigheid, snelheid, goede balans en onuitputtelijke energie zorgen ervoor dat vrijwel ieder kind al in de eerste les leert om glijdend over de golven op hun surfplank te staan. Met een maximum van 6 deelnemers op 1 instructeur krijgt ieder kind alle aandacht en zorg die hij/zij verdiend en kan er op een veilige en verantwoorde wijze volop worden geoefend.

Kinderen kunnen al bij ons komen surfen wanneer zij in het bezit zijn van tenminste één zwemdiploma. Verder houden we altijd goed de weersomstandigheden in de gaten en schatten wij op basis daarvan in of het veilig genoeg is om te gaan surfen. Zijn de golven echt te hoog? Geen probleem, dan gaan we gewoon bodyboarden! Ook helemaal te gek!

Surfclinic volwassenen

Wie denkt dat surfen alleen op jonge leeftijd geleerd kan worden heeft het mis! Hoewel het over het algemeen iets meer oefening vergt om alle fijne kneepjes net zo snel onder de knie te krijgen als jonge kids, kunnen we toch echt íedereen leren om het heerlijke gevoel van golfsurfen te ervaren! De instructeur zal jou stapsgewijs begeleiden in jouw leerproces en zal jou tijdens het oefenen voorzien van tips, zodat je golf op golf steeds een beetje beter wordt. Uit ervaring hebben we geleerd dat een les van 1,5 uur qua intensiteit, prestatievermogen en beleving voor een beginnend surfer het meest geschikt is. Wil je het echter lekker rustig aan doen, ben je een ontzettende doorzetter of wil je net even iets meer tijd, dan kun je bij ons ook kiezen voor een les van 2 uur! En geloof ons… of je nou de ene na de andere golf pakt of juist heel vaak van je plank valt, je zult gegarandeerd super veel plezier hebben.

Prijzen surflessen

Kosten per persoon (1,5 uur*)
€ 15,- p.p. bij 16+ personen
€ 17,50 p.p. bij 8 – 15 personen
€ 20,- p.p. bij 3 – 7 personen
€ 25,- p.p. bij 2 personen
€ 55,- voor een privéles

*2-uur surfles kan ook, voor € 5,- p.p. extra.

Prijzen groepslessen

Saturday Surfclub
€ 10,- per persoon per les

Sunday Surf Session
€ 15,- per persoon per les